Reiniging bij BicarBlast in huis

Bij BicarBlast in huis kunnen we alle mogelijke technieken toepassen om uw rasterwals 100% te reinigen. Tevens hebben we hier de mogelijkheid om uitgebreid testen te doen, en u direct een advies te geven over de reinigingsproducten die geschikt zijn voor uw vervuiling.

Laser reinigen

Met onze nieuwste MOPA laser reinigen we alle soorten rasterwalsen en sleeves tot in perfectie! De cellen maar ook belangrijk eventuele polymeeropbouw op de toppen van de damwanden worden 100% gereinigd zonder uitbraak of enige vorm van schade! geschikt voor lineaturen van 10 tot 1.000 l/cm. Voor en na het reinigen maken wij een volumemeting waarna u een uitgebreid rapport per wals ontvangt.

BioJet reinigen

Met de BioJet techniek (Natrium bicarbonaat stralen onder lage druk van 2,8 bar) reinigen we snel, effectief en op milieuvriendelijke manier. Bij voorkeur geschikt voor lineaturen van 10 tot 240 l/cm. Perfecte methode voor coating, Offset en lijmwalsen. Voor en na het reinigen maken wij een volumemeting waarna u een uitgebreid rapport per wals ontvangt.

OptiClean reinigen

Met de OptiClean methode (verwarmde reinigingsmiddelen in combinatie met masserende rubberwalsen) reinigen we tot op de bodem van de cellen. Uitermate geschikt voor walsen en of sleeves die sterk ingedroogd zijn of een hardnekkig kalkprobleem hebben. Geschikt voor lineaturen van 10 tot 800 l/cm. Voor en na het reinigen maken wij een volumemeting waarna u een uitgebreid rapport per wals ontvangt.

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel