Opticlean Machine

Speciaal ontwikkeld voor het reinigen van hoge lineatuur rasterwalsen. Mede door de speciale rubberwals constructie kunnen rasterwalsen tot 1.000 L/cm probleemloos gereinigd worden! De OptiClean machine reinigt met behulp van verwarmde reinigingsmiddelen in combinatie met rubberwalsen waar de rasterwals of rastersleeve op ligt. De opticlean maakt gebruik van BioClean reinigingsmiddelen, het juiste reinigingsmiddel is erg belangrijk om uw vervuiling week te maken.  Uw walsen en/of sleeves zullen probleemloos en zonder schade gereinigd worden.

Een ander voordeel is het snelle reinigingsproces, wat ongeveer 20 minuten duurt..

De goede reinigingsresultaten worden verkregen door het juiste reinigingsmiddel in combinatie met temperatuur en de 2 volledige rubberwalsen waarop u uw rasterwals legt. Doordat dit volledige rubberwalsen zijn zal er altijd een “kanaal” verwarmde vloeistof in contact blijven met de vervuiling. Bij andere machines die verwarmde vloeistof gebruiken liggen de walsen vaak op wielen waardoor het reinigingsmiddel direct van de wals afvalt en minder effectief zal zijn. Ook hebben de rubberwalsen een bepaalde hardheid (shore) waardoor het reinigingsmiddel in de cellen van uw rasterwals gemasseerd zal worden.

De Opticlean is erg flexibel qua lengte en diameter, u kunt alle gewenste formaten reinigen, zelfs verschillende lengtes en diameters samen in de machine.

Met ons nieuwe “sleeve closing device” kunnen zelfs de grootste sleeves door één operator afgesloten worden. De adapters blazen zichzelf op door gebruik van perslucht.

Voordelen Opticlean:

  • Opticlean geeft het beste resultaat in vergelijking met andere vloeistof reinigingsmachines
  • Opticlean is een snelle reinigingsmethode
  • Opticlean is gemakkelijk in gebruik
  • Opticlean is voor rasterwalsen en/of rastersleeves
  • Opticlean maakt gebruik van eigen ontwikkelde Bioclean producten zodat er altijd een juist reinigingsmiddel voor uw vervuiling beschikbaar is
  • Opticlean is beschikbaar in verschillende formaten tot 6 meter lijflengte
  • Opticlean reinigt de hoogste lineaturen zonder probleem en zonder schade aan de rasterwals

Sigarenmaker 2
5521 DJ Eersel